DUTCH EARTH WEEK (DEW)

 

Van 8 tot en met 14 oktober 2018 vindt de tweede editie van Dutch Earth Week plaats, met als thema TURN IT! Tijdens Dutch Earth Week dagen we heel Limburg (en de rest van de wereld) uit om duurzaam te denken én om duurzaam te doen. Het is een week om te laten zien wat er kan, wat er gebeurt, en om samen aan de slag te gaan. It’s Your Turn!

Dutch Earth Week biedt een podium aan duurzame initiatieven, enthousiastelingen, organisaties en bedrijven, overheden, bespaarders, vooruitdenkers, ondernemers, denkers en doeners.

Thema 2018: TURN IT!
Het thema TURN IT! staat voor een nieuwe manier van denken. Duurzaam omgaan met energie en grondstoffen kan iedereen, en het is niet zo ingewikkeld als men vaak denkt. Door bijvoorbeeld eerst na te denken of iets gerepareerd kan worden, je misschien een (elektrische) auto kunt delen in plaats van hebben of zelf kiest waar je energie vandaan komt (lokaal?). Sterker nog: omdenken en duurzaam doen is leuk! En ook niet per se slecht voor je portemonnee.

It’s Your Turn 
We nodigen heel Limburg uit om zich aan te sluiten. Bezoek een van de activiteiten of organiseer zelf iets. Dat kan het hele jaar door!

Wil je partner worden?
Neem vooral contact met ons op! info@dutchearthweek.nl

Dutch Earth Week (DEW) is een initiatief van de Provincie Limburg.

Klik op de afbeelding om alles over Dutch Earth Week 2018 te bekijken.

Klik op de afbeelding om alles over Dutch Earth Week 2017 te bekijken.

Heb je een mooie actie, een interessant initiatief of een goed plan? We horen het graag! Mail naar info@dutchearthweek.nl