ENERGIEGAMES

Een inspirerend programma waarin we de uitdagingen en kansen van de energietransitie verkennen. De dag vindt plaats in en om het stadhuis in Weert. De energietransitie brengt grote uitdagingen met zich mee, maar gelukkig zijn er ook al een heel aantal mooie voorbeelden waar we van kunnen leren. Het dagprogramma van Formule E bestaat uit een aantal onderdelen:

 

Ochtendprogramma (voor genodigden)

De focus ligt tijdens het ochtendprogramma op Urgentie en Importantie. De dag start met een introductie door onder meer weerman Leon Rademakers. Hierna wordt de energiegame gespeelt. Een interessante en uitdagende manier om te ervaren welke keuzes er zijn, hoe alles samenhangt en wat uw rol kan zijn. U neemt samen met andere raadsleden en bestuurders deel, waardoor u direct kennis en verschillende perspectieven uitwisselt.

 

Lunchprogramma (voor genodigden)

De focus ligt op coöperatief ontwikkelen. Tijdens deze lunch met collega-raadsleden en wethouders uit de hele provincie krijgt u meer inzichten in ontwikkelingen in andere gemeentes uit de provincies. Na de lunch kunt u deelnemen aan het Formule-E programma.